Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nedávno rozvedená Haasová z Paneláku: Opäť trpí!

Herečka Zuzana Haasová. Zobraziť galériu (4)
Herečka Zuzana Haasová.

BRATISLAVA – Problémy v Jojke! Po tom, ako Alexander Bárta (34) ohlásil prestávku v populárnom Paneláku, to najnovšie tvorcom seriálu skomplikovala aj Zuzana Haasová (28). Mladá herečka si totiž zlomila nohu! Aké to bude mať následky?

Najprv rozvod, potom ďalší pád. Zuzana Haasová pred niekoľkými mesiacmi ukončila manželstvo s hudobníkom Romanom Féderom. A teraz musí čeliť ďalšej nepríjemnej situácii. Seriálová partnerka Romana Luknára si totiž v piatok zlomila nohu. „Som šibnutá, robila som hovadiny. Skákala som a spadla som,“ priblížila nám príčiny svojho zranenia.

Herečka sa však rozhodla nakrúcať aj v tomto stave. „Bude to veľká sranda. Mala som najprv nohu v dlahe a to bol trochu problém. Tak som si dala nasadiť ortézu, aby som to nemala ani pri prezliekaní ťažké,“ prezradila nám Zuzana, ktorú sme zastihli práve pri odchode z nemocnice.

Ako dlho sa bude Haasová zotavovať, ešte nie je isté. „Komplikuje mi to cukrovka, diabetikom sa dlhšie hoja rany,“ povedala nám. Navyše, blondínka má štvorročnú dcérku Romanku, ktorá asi na zranenie nebude vedieť brať ohľad. Zuzana tak zrejme bude doma potrebovať pomoc viac ako pri nakrúcaní.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu