Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Haasová z Paneláku má zo života peklo: Drsná vojna s exmanželom!

Zuzana Haasová je podľa vlastných slov terčom verbálnych útokov svojho exmanžela Romana Fédera. Zobraziť galériu (6)
Zuzana Haasová je podľa vlastných slov terčom verbálnych útokov svojho exmanžela Romana Fédera.

BRATISLAVA - Došla jej trpezlivosť! Zuzana Haasová (32) so svojím exmanželom Romanom Féderom (46) nežije už päť rokov. Rozvod prebehol približne tri roky dozadu. Už vtedy sa medializovali zlé vzťahy dvojice, ktoré časom nabrali na obrátkach. Hudobník zrejme nevie bývalej žene odpustiť, že po odchode zo spoločnej kapely si založila vlastnú - s podobným štýlom, akému sa venuje on. A tak na ňu podľa jej slov pri každej príležitosti útočí a robí jej zle. Herečka sa rozhodla na túto tému prehovoriť pre topky.sk.

Veľká láska skončila nenávisťou! Zuzana Haasová má za sebou nevydarené manželstvo s Romanom Féderom, s ktorým má dcéru Romanku. Dvojica prešla komplikovaným rozvodom, keďže ich názory sa zrejme už v ničom nezhodovali.

Najnovšie sa herečka dokonca priznala svojim známym, že expartner jej robí zo života peklo. Údajne ju ohovára všade, kam príde. Zisťovali sme preto, ako by popísala ich aktuálny vzťah. „Už päť rokov spolu nežijeme, takže je to také, ako keď ľudia spolu neexistujú. Nestretávame sa, nechodíme spolu na obedy,” povedala nám Zuzana.

Pre topky.sk sa nakoniec vyjadrila aj k slovným útokom z Féderovej strany, o ktorých jej referovali rôzni ľudia. „Už roky to počúvam z rôznych kultúrnych domov, verejne ma zhadzoval aj na koncerte,” prezradila Haasová, pričom o uštipačných poznámkach na jej adresu písal aj týždenník Šarm. Podľa našich informácií ju dokonca otec jej dcéry ohováral aj tam, kde jeho hudobné zoskupenie sama odporučila. Počas manželstva totiž Zuzana a Roman účinkovali v spoločnej kapele, ktorú umelkyňa doteraz považuje za kvalitnú.

Po rozpade vzťahu si však herečka založila vlastnú skupinu, ktorá sa tiež venuje hudbe najmä z obdobia 20. rokov 20. storočia. No kým ona sa podľa vlastných slov konkurenčným bojom nezaoberá, hudobník to zrejme berie inak. Blondínka vraj zo všetkých strán počúva jeho tvrdenia, že mu kradne nápady, repertoár a kostýmy. „Ja mám vlastnú kapelu s vlastným repertoárom, nepotrebujem kradnúť. Naopak, my sme boli prvá námornícka kapela na Slovensku a zrazu aj oni boli námorníci. Ľudia si nás potom pletú. Ale ak sa potrebuje na mne zviezť, nech sa páči. Lenže berie mi to robotu a ja živím aj dcéru,” reagovala na nepríjemné ataky blondínka. „Je tu veľa kapiel so starou muzikou, ale robí zle len mne, exmanželke. To o niečom vypovedá,” dodala umelkyňa na záver.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu