Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Silikónovú sexicu Minárikovú hospitalizovali: Je na pokraji zúfalstva!

Jana Minaríková Zobraziť galériu (4)
Jana Minaríková (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Nemôže sa pohnúť! Bývalá playmate Jana Mináriková (28) trpí v týchto dňoch obrovskými bolesťami. Dokonca ju kvôli nim museli hospitalizovať v nemocnici. Ako blondínka pre topky.sk priznala, je na tom úplne zle a obáva sa najhoršieho.

Známa silikónová sexica Jana Mináriková sa nemôže kvôli zdravotným problémom vôbec hýbať. Už niekoľko dní trávi čas v nemocnici pod dohľadom lekárov, ktorí sa ju snažia dať dokopy.

„Mám vyskočenú platničku, dokonca je zrejme kúsok ulomený. Aj s panvou mám veľké problémy, mám ju padnutú. Sú to strašné bolesti. Cítim sa úplne zle, nežijem. Celé dni, už takmer druhý týždeň, ležím v posteli. Som hospitalizovaná vo vojenskej nemocnici v Bratislave. Ak bolesti neustúpia, budem musieť ísť na operáciu do Švajčiarska,“ povzdychla si blondínka.

Playmate je zo svojho zdravotného stavu úplne zúfalá. „V živote som nemala žiadnu vážnu chorobu či zranenie. Neviem, z čoho to môže byť. Asi z neustáleho prechladnutia. Už som asi dotancovala,“ povedala zronená Mináriková, ktorá kvôli problémom už prišla o mnohé kšefty. Nielen ako šéfka tanečnej skupiny BlondGirls, ale aj ako modelka, totiž musela mnohé aktivity odrieknuť. „Štve ma to, lebo nemôžem pracovať,“ povzdychla si prsnatá blondínka.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu