Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Tiroláčka by už do žiadnej reality show nikdy nešla

Ivett Tiroláčka Némethyová Zobraziť galériu (5)
Ivett Tiroláčka Némethyová

BRATISLAVA - Jedinou, ktorá v poslednom priamom prenose reality show Mojsejovci vypadla podľa určených pravidiel, bola Pezinčanka Ivett Tiroláčka Némethyová (29). Od divákov dostala najmenej hlasov, preto aj napriek ponuke zostať v hre, odišla so vztýčenou hlavou.

Jej prvé kroky viedli za manželom, na ktorého sa podľa jej slov tešila najviac. Po piatkovom návrate štyroch už vyhodených finalistov na Pereš, ich ako jediná privítala s úsmevom.

"To, že sa vrátili do domu, bolo objektívne z toho hľadiska, že sme nevedeli, kto, kedy a na ktorom mieste skutočne bol. Bolo treba urobiť kompromis," povedala Tiroláčka. Ak by však mala možnosť prihlásiť sa do tejto reality show opäť, s úsmevom odpovedala: "Neprihlásila by som sa už do žiadnej reality show. Jedna mi stačila, aj keď mi dala veľa. Naučila som sa vybudovať si pomyselný pancier a nepustiť si ľudí až tak k telu. Bola to veľmi dobrá škola."

Tiroláčka sa chce čo najskôr vrátiť späť do práce, no jej skutočné ciele sú omnoho vyššie. "Chcela by som si otvoriť reklamno-umeleckú agentúru," odhalila svoje smelé plány.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu