Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Superstáristke Balúchovej sa rúca ďalší vzťah: Kríza s milencom Pašekom!?

Barbora Balúchová s milencom Dušanom Pašekom. Zobraziť galériu (3)
Barbora Balúchová s milencom Dušanom Pašekom.

BRATISLAVA - Škrípe im to! Bývalá superstáristka Barbora Balúchová (22), ktorá pred rokom zbalila prostredníctvom internetu hokejistu Dušana Pašeka ml. (26), má podľa našich informácií s modrookým fešákom partnerské problémy. Ich vzťah je vraj v troskách.

Dušan Pašek mladší, syn nebohej hokejovej legendy, bol v posledných mesiacoch poriadne zaneprázdnený. To údajne zapríčinilo problémy s mladou speváčkou Barborou Balúchovou. „Majú krízu. Ten vzťah je už iba formálny. Je otázkou času, kedy priznajú rozchod,“ tvrdil náš zdroj z okolia mileneckej dvojice. 

Keďže Dušan pôsobí v hokejovom klube HK36 Skalica, ktorý sa prebojoval do štvrťfinále play-off v Slovnaft extralige, pár sa príliš často nestretával. Tento fakt vraj vyústil do napätia, čo nám nepriamo potvrdila aj samotná speváčka. „Kríza? No neviem, či sa to tak dá nazvať, skôr sme sa menej stretávali, keďže Dušan mal play-off,“ povedala Balúchová, ktorá však prípadný rozchod razantne poprela. „Nerozišli sme sa, sme spolu,“ tvrdila Barbora.

Zaujímavé však je, že sa odmieta vyjadrovať k otázke partnerovej práce. Keď sme chceli vedieť, čo je pravdy na tom, že sa hádajú aj kvôli tomu, že by mal Pašek údajne prestúpiť do iného hokejového klubu, odvetila: „K tomuto sa nebudem vyjadrovať. To sa musíte opýtať jeho.“ 

Za zmienku tiež stojí, že Dušan Pašek ml.  vraj po play-off odletel bez Barbory za veľkú mláku. Nechajme sa teda prekvapiť, či Balúchová a športovec problematické obdobie ustoja, alebo sa čoskoro naozaj rozídu. Po Pálffyho manželskej kríze je však zrejmé, že aj ďalšiemu skalickému hokejistovi to vo vzťahu škrípe.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu