Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Daniel Craig v novom Jamesovi Bondovi: Vyzerá to biedne!

Jamesa Bonda má vo filme Bond 23 stvárniť Daniel Craig Zobraziť galériu (8)
Jamesa Bonda má vo filme Bond 23 stvárniť Daniel Craig (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Hlava v smútku! Práce na ďalšom filme o Jamesovi Bondovi, ktorý nesie pracovné označenie Bond 23, pozastavili na neurčitú dobu.

Informovali o tom Michael G. Wilson a Barbara Broccoli z EON Productions. "Z dôvodu pokračujúcej neistoty ohľadom budúcnosti MGM a neúspešnom uzavretí predaja štúdií, sme prípravu Bond 23 na neurčito pozastavili. Nevieme, kedy sa výroba obnoví a nemáme dátum uvedenia Bond 23," vyhlásili. Daniel Craig, ktorý má v tejto snímke po tretí raz stvárniť agenta 007, sa vyjadril, že plne dôveruje rozhodnutiu Wilsona a Broccoli a teší sa na čo najrýchlejšie obnovenie príprav filmu.

Podľa magazínu Hollywood Reporter, ktorý o tom informoval na svojej webovej stránke, niektoré zdroje tvrdia, že spoločnosť MGM možno predá práva, aby nakrútila ďalšie príbehy Bonda v koprodukcii. Už na snímkach Casino Royale (2006) a Quantum of Solace (2008) spolupracovala so Sony. Následne však opäť získala plnú kontrolu nad filmovou sériou, ktorá vznikla v roku 1962 a Wilson s Broccoli ju produkujú od roku 1995.

Na scenári k 23. snímke série spolupracoval Peter Morgan, známy vďaka drámam Kráľovná (2006) a Duel Frost/Nixon (2008), s pravidelnými scenáristami filmov o Jamesovi Bondovi Nealom Purvisom a Robertom Wadeom. Istý čas rokoval o režisérskej pozícii Sam Mendes, tvorca filmov Americká krása (1999) či Núdzový východ (2008).

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu