Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Zadaná Miss Slovensko Georgievová: Marína, priateľ Boris ti neverí!

Marína Georgievová s priateľom Borisom. Zobraziť galériu (6)
Marína Georgievová s priateľom Borisom.

BRATISLAVA – Hoci ju miluje, pripúšťa aj možnosť rozchodu! Priateľ čerstvej Miss Slovensko 2010 Maríny Georgievovej (18) Boris pre topky.sk prezradil, že nechcel, aby sa jeho polovička zúčastnila súťaže krásy. Zrejme sa obával toho, že stratí svoju lásku. Takýto osud totiž postihol väčšinu "misskovských" vzťahov.

Banskobystričanka Marína Georgievová, ktorá sa stala jednoznačnou víťazkou súťaže Miss Slovensko 2010, je šťastne zadaná. S priateľom Borisom tvorí pár už deväť mesiacov. A hoci im to zatiaľ klape výborne, predsa len má kráskin partner objektívne obavy, že zisk titulu a z neho vyplývajúce povinnosti môžu naštrbiť ich vzťah. „Tak čo sa má stať, to sa stane. Dúfam, že to vydrží, uvidíme,“ povedal neisto Boris. Jeho slová pritom zneli tak, akoby už vzájomnej láske prestával veriť.

Topky.sk preto oslovili aj tmavovlásku, ktorej sme sa spýtali, ako to celé vníma ona. „Chcem, aby nám to vydržalo, pretože mám veľmi dobrého priateľa. Nesmierne si ho vážim a sme šťastní. Snáď sa to medzi nami nejako nenaruší,“ povedala nám Georgievová. Ako vidno, aj ona sama si uvedomuje, že ich čaká náročné obdobie. Nechajme sa teda prekvapiť, či hektické chvíle dvojica zvládne.

 

Sledujte TOPKY TV: Rozhovor s Miss Slovensko 2010 Marínou Georgievou.

Sledujte TOPKY TV: Boris o vzťahu s Miss Slovensko Marínou Georgievovou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu