Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Miss Georgievová: Zahrnuli ju takýmto luxusom!

Marína Georgievová si prevzala kľúče od nového domu a auta. Zobraziť galériu (15)
Marína Georgievová si prevzala kľúče od nového domu a auta.

BRATISLAVA – Dôvod na radosť! Čerstvá držiteľka titulu Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová (18) si včera poobede prevzala kľúče od nového auta a tiež od rodinného domu, kde bude môcť rok bývať.

Miss Slovensko 2010 Marína Georgievová sa stala vďaka víťazstvu v súťaži krásy držiteľkou krásneho červeného luxusného automobilu v hodnote 33 tisíc Eur. Rovnako tak si včera prevzala kľúče od rodinného domu v obytnom komplexe Nová Marianka. Nehnuteľnosť, v ktorej bude brunetka bývať presne rok, sa nachádza 11 km od Bratislavy a jej hodnota je približne 116 tisíc Eur.

Dvojpodlažný domček s piatimi izbami a dvoma kúpeľňami na každom poschodí je už čiastočne zariadený. Misska má vybavenú obývaciu izbu a tiež jedálenskú a kuchynskú časť, ktoré sú navzájom spojené.   V týchto priestoroch sa nachádza krásna bledá kožená sedacia súprava, jedálenský stôl s krbom a kuchynská linka. Zariadená je tiež spálňa. Ostatné izby si bude musieť brunetka dozariaďovať, na čo sa vraj teší.

Topky.sk sa pri tejto príležitosti mladej krásky spýtali, čo hovorí na svoje nové hniezdočko. „Je to naozaj krásny dom a veľmi pekne za neho ďakujem. Najviac sa mi páči zelená spálňa. Sú v nej také príjemné svieže farby. Aj kúpeľňa je fajn,“ nadchýnala sa Georgievová, ktorá nám prezradila aj to, čo si ako prvé nasťahuje do nového domu. „Určite kvety, nech to tu zútulním. A môj vankúš,“ povedala s úsmevom Marína. Tá sa v blízkej budúcnosti chystá urobiť si vodičský preukaz. „Zatiaľ ho nemám, ale musím si ho čo najskôr spraviť. Dočasne ma bude voziť priateľ,“ dodala Miss Slovensko 2010, ktorá si včera prevzala okrem domu aj luxusný automobil.

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu