Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Dva týždne s cudzou ženou!

BRATISLAVA - A je to tu! Zámena manželiek sa práve začína! Pilotný diel novej markizáckej reality šou štartuje práve dnes večer.

"Zažili sme veľa humorných situácií," hovorí kameraman a režisér Jaro Vojtek o nakrúcaní prvého dielu. Dva týždne v cudzom prostredí zažili na vlastnej koži aj prví protagonisti. Obstáli v náročnej skúške?

Hlavnou ideou relácie je výmena manželiek vo dvoch rodinách, ktoré sa od seba líšia počtom a vekom detí, prostredím, v ktorom žijú, životným štýlom, materiálnym zabezpečením aj hodnotovými rebríčkami. Ústrednou otázkou, ktorá priťahuje diváka k obrazovke je: Ako si poradí cudzia žena v cudzom byte v pozícii matky?

"Zažili sme veľa ,srandy`, ale aj situácií, keď vám je skutočne do plaču," prezradil informácie z nakrúcania režisér a kameraman Jaro Vojtek. "Úplným prekvapením pre mňa osobne však boli deti v týchto rodinách. Znášali to s prehľadom, na rozdiel od dospelých, medzi ktorými to miestami naozaj iskrilo," priblížil Vojtek atmosféru výroby prvého dielu.

O tom, že ide o naozajstnú reality šou, niet pochýb. "Do ich života sme nijako nezasahovali. Snažili sme sa byť ako duchovia," vysvetľuje svoju úlohu pri nakrúcaní režisér druhého štábu Marek Kuboš. Skúsenosti zo sveta potvrdili, že nie všetci, ktorí sa na zámenu podujali, to aj zvládli.

V USA sa už stalo, že niektorá z hlavných postáv dva týždne nevydržala a s plačom hru ukončila. "Myslím, že u nás to nehrozí, i keď vylúčiť sa to nedá nikdy," polemizuje režisér Kuboš.

Prvý diel Zámeny manželiek bude ozajstnou sondou do života obyčajných, ale pritom nadmieru odvážnych ľudí. Ľudí, ktorí sa nebáli vkročiť na celé dva týždne na problematickú púť pri odhaľovaní samých seba. A je len na televíznom divákovi, či sa televízny projekt reality šou Zámena manželiek stane trhákom. Konkurencia v podobe Jojky a STV totiž sľubuje rovnaký dynamit so svojimi reality šou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu