Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Vychudnutá a strhaná Podzámska: Je toho dosť! Melie z posledného!?

Elena Podzámska Zobraziť galériu (6)
Elena Podzámska

BRATISLAVA – Má toho vyše hlavy! Herečka Elena Podzámska (38) naváľala na svoje plecia poriadne veľa povinností. Okrem nakrúcania seriálu Odsúdené a tancovania v Let´s Dance 4, si pred pár dňami vyskúšala rolu porotkyne na súťaži Miss Slovensko 2010. Ako pre topky.sk brunetka priznala, tento pracovný kolotoč sa poriadne podpísal na jej tele.

Hoci zatiaľ všetky povinnosti zvláda herečka bravúrne a s úsmevom, predsa len musí občas čeliť chvíľam, kedy melie z posledného. Dokonca nám to nedávno aj sama priznala. „Je toho dosť. Musím povedať, že som unavená. Celodenné tréningy do Let´s Dance a prenosy každú nedeľu... Ešte vládzem, zatiaľ to našťastie neprekročilo ten limit,“ tvrdila pred našou kamerou Podzámska. 

Pracovné vypätie sa však už odráža na jej postave. Hoci Elena mala vždy štíhlu figúru, je na nej vidno, že má momentálne o nejaké to kilo menej. „Schudla som. Tým, že sa mi zvýšil výdaj energie. Tancom to išlo dole. Presné kilá neevidujem, ale niektorí ľudia vravia, že zhruba štyri. Aj oblečenie mi je veľké,“ dodala herečka, ktorá predviedla svoju extrémne štíhlu líniu aj v nedeľňajšom tanečnom kole Let´s Dance. Odvážny kostým totiž odhalil jej rebrá a tiež holý chrbát.

 Sledujte TOPKY TV: Podzámska o únave, schudnutí, i o tom, prečo zavesila modeling na klinec!


Vlasové trendy podľa Eleny Podzámskej nájdete TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu