Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zaľúbený Peter Nagy: Táto kráska ho zbalila!

Peter Nagy s novou priateľkou Janou. Zobraziť galériu (2)
Peter Nagy s novou priateľkou Janou.

BRATISLAVA – Srdcu nerozkážeš! Známy spevák a fotograf Peter Nagy (50) prišiel na nedávnu Miss Česko - Slovensko 2010 v spoločnosti neznámej krásky. Podľa českého denníka Aha! je táto podstatne mladšia plavovláska jeho novým objavom.

Spevák Peter Nagy je známy tým, že sa okolo neho takmer vždy motajú krásne a mladé dievčatá. Inak tomu nebolo ani počas víkendovej afterpárty, ktorá sa konala v rámci súťaže Miss Česko - Slovensko 2010.

Na žúre v istom pražskom hoteli sa však spevák tentokrát venoval iba jednej slečne - krásnej plavovláske Janke. Nie je na tom nič divné, pretože blondínka je hudobníkovou novou priateľkou. „Ona je môj nový objav. Môj poklad,“ povedal pre denník Aha! zaľúbený Nagy, ktorý svoju lásku nespustil z očí počas celého večera. Jeho Janka mu pozornosť, samozrejme, opätovala. „Peter mi vie dokázať, že som pre neho tá jediná,“ chválila si partnera modrooká kráska. Podľa jej slov na seba nežiarlia. Uvidíme, dokedy im to vydrží... Otázne tiež je, či známy lámač ženských sŕdc čoskoro nepodľahne inej múze. Nechajme sa prekvapiť...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu