Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Odpudivá Sarah Jessica Parker: Trčiace kosti a obrovské žily!

Sarah Jessica Parker Zobraziť galériu (9)
Sarah Jessica Parker

LOS ANGELES – Fuj, to sú ale hnusné ruky! Žeby sa herečka zo seriálu Sex v meste, Sarah Jessica Parker (45), rozhodla konkurovať Madonne? Jej ruky sú plné nechutných šliach a žíl. Pripomínajú skôr paže muža, ako sexi odborníčky na mužov!

Nevie nájsť mieru! Cvičenie je síce fajn, ale keď sú jeho výsledkom ruky, ako má Sarah Jessica Parker, niečo asi nie je v poriadku. Na jednej strane ich „zdobia“ žily ako u sedemdesiatročnej ženy, na druhej má vyrysované šľachy ako muž. Jessica, čo tak trochu obmedziť zdvíhanie činiek?

Herečka, známa ako Carrie zo seriálu a neskôr aj filmu Sex v meste, je však na svoje dve „zbrane“ pyšná. Zatiaľ čo jej syn ulice New Yorku brázdil oblečený v teplej mikine, Sarah hrdo vystavila na obdiv svoje obnažené ruky. Vyzerá to tak, že si vôbec neuvedomuje, ako odpudivo pôsobia!

Matka troch detí a obdivovateľka speváčky Lady Gaga sa zrejme rozhodla urobiť naozaj všetko preto, aby v druhom celovečernom filme Sex v meste vyzerala mlado a sexi. Toto jej však nazozaj nevyšlo. Ako sama priznala, pre dobrú postavu zvykne behať, chodiť po schodoch, robiť jógu a pilates. A hoci je chudučká ako steblo trávy, jej postava sa len sotva dá nazvať peknou či príťažlivou. Skôr naopak – priveľa šliach a žíl z nej robí všetko, len nie sexsymbol. Jessica, zabudni na chvíľu na cvičenie a daj si namiesto neho poriadny hamburger!

Milovníci dielka Sex v meste sa môžu tešiť na druhé pokračovanie celovečerného filmu, ktorého americká premiéra by mala byť 27. mája.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu