Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Nie je na to pristará? Spod honosnej róby vytŕčala čipkované nohavičky!

Sarah Jessica Parker s takmer 50-tkou na krku bez ostychu nadvihla sukňu a ukázala spodnú bielizeň. Zobraziť galériu (14)
Sarah Jessica Parker s takmer 50-tkou na krku bez ostychu nadvihla sukňu a ukázala spodnú bielizeň. (Zdroj: profimedia.sk, SITA)

NEW YORK – Trapas z červeného koberca! Hoci sa Sarah Jessica Parker (48) blysla vo viacerých úspešných snímkach a seriáloch, v poslednom čase púta pozornosť už len vyziabnutou figúrou a podivným módnym vkusom. Keď si aj včera chcela napraviť renomé, vyrobila ďalšie pikantné faux pas. Tak dlho si nadvihovala sukňu, až z nej vykukli nohavičky.

Nehoda alebo zámer? Vzhľadom k tomu, že Sarah Jessica Parker šesť rokov stvárňovala hlavnú postavu v seriáli Sex v meste, módne trendy by mala mať v malíčku. Napriek tomu sa však nedávno objavila v uliciach v sandáloch s ponožkami a medzi smotánkou už dlhší čas ničím neohúrila. Zlom nastal uplynulú noc, kedy herečka vyrazila na prestížny galavečer v newyorskom múzeu, ktorý sa niesol v znamení haute couture s prvkami punku. Dvojnásobná matka tému dodržala príkladne, no ukázala viac, ako sa na slušnú dámu patrí.

Sarah Jessica si to do spoločnosti namierila v objemnej plesovej róbe značky Giles Deacon, ktorú doplnila károvanými čižmami do polovice stehien z dielne Louis Vuitton. Aby tento luxusný kúsok pod šatami vynikol, hollywoodska hviezda si nadvihla bohatú sukňu a vďaka prestrihu uprostred ju pred objektívmi aj nemálo otvorila. Okrem semišovej obuvi však svetlo sveta uzrela aj čierna čipkovaná bielizeň, ktorá pravdepodobne mala dotvárať bodku za punkovým štýlom. Na dámu pred päťdesiatkou však išlo o príliš odvážne gesto.

Aj keď sa Sarah Jessica venuje najmä svojim roztomilým dvojičkám a s megaúspešným televíznym projektom nadobro skoncovala, nevylúčila, že Sex v meste sa dočká tretieho filmového pokračovania. „Ako som hovorievala... Jeden príbeh zostal nevypovedaný. Ak nastane správny čas a správne miesto, možno by sme ho mali vyrozprávať. Bolo by to úžasné. Už len rozmýšľať nad tým je zábava,“ nechala sa počuť v rozhovore pre Extra. Či by sa však ďalšia snímka dočkala rovnakého úspechu ako prvé dve, je s odstupom času naozaj otázne.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu