Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Poriadny experiment Dzuríkovej, Svarinskej a Paulovičovej: Takto to dopadlo!

Kristína Svarinská, Gabika Dzúriková a Veronika Paulovičová Zobraziť galériu (10)
Kristína Svarinská, Gabika Dzúriková a Veronika Paulovičová

BRATISLAVA – Zmena je život! Známe herečky Gabriela Dzuríková (37), Veronika Paulovičová (30) a Kristína Svarinská (20), ktoré momentálne účinkujú v jojkárskom Showdance, boli počas pondelkového priameho prenosu tanečnej šou doslova na nepoznanie!

Poriadny experiment Dzuríkovej, Svarinskej
Zobraziť galériu (10)

Prvá šokovala divákov porotkyňa tanečnej súťaže Gabriela Dzuríková. Keď vstúpila na parket, v sále sa ozval šum a mnohí začali diskutovať, kto si to zasadol na jej porotcovské miesto. „To je ona? Vôbec sa na seba nepodobá,“ bolo počuť niekoľkokrát z publika. Herečka totiž neprekvapila iba výstredným oblečením, ale aj krátkou čiernou parochňou. Pod ňu zamaskovala svoju bujnú kučeravú hrivu. A vyzerala ako úplne iná žena.

Poriadny experiment Dzuríkovej, Svarinskej
Zobraziť galériu (10)

Tancujúca Veronika Paulovičová v pondelkový večer šokovala divákov hneď niekoľkokrát. Sexi outfitom, skvelým tanečným výkonom a tiež natupírovanou levou hrivou. Topky.sk v súvislosti s výstredným účesom zisťovali, ako sa v ňom cítila. „Pochybovala som, že ako to bude vyzerať. Na začiatku to bolo veľmi zvláštne, také krepy, ktoré mi potom rozčesali. Sú to však moje vlasy, žiadny príčesok. Pri tom tanci som to vôbec necítila, ani mi neprekážali,“ prezradila nám herečka.

Poriadny experiment Dzuríkovej, Svarinskej
Zobraziť galériu (10)

Vlasovou kreáciou zaujala  bezpochyby aj najmladšia tancujúca herecká hviezda Kristína Svarinská. V extravagantnom účese napodobnila svetoznámu speváčku Rihannu. A šokovala nejedného diváka. „Ostrihaná nebola. Vlasy mala učesané tak, aby to iba navodzovalo ten dojem,“ povedal nám zdroj zo zákulisia.

Viac zaujímavostí o Showdance nájdete TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu