Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Bystrianského nečakaný prepad v Showdance: Najskôr bodoval, potom vyletel!

Braňo Bystriansky si už v Showdance nezahopká Zobraziť galériu (9)
Braňo Bystriansky si už v Showdance nezahopká

BRATISLAVA – Tancujúci hobbit doskackal! Herec Braňo Bystriansky (36) sa včera večer musel s jojkárskou tanečnou súťažou Showdance rozlúčiť. Bolo to prekvapivé! Počas večera mu totiž dlho patrila bronzová priečka. Čo môže za jeho vyhadzov?

Chcel, tak má! Aj keď sympatický herec od začiatku súťaže tvrdil, že v tanci nie je veľmi doma, darilo sa mu. Po prvom kole, kde hopsal na írske tance, si získal sympatie mnohých divákov. Žiaľ, včera mu na postup z muzikálového kola nestačili. A to i napriek tomu, že sa počas večera dlho držal na bronzovej priečke.

Postupne ho však predbiehala konkurencia a nakoniec sa Braňo ocitol spolu s herečkou Zuzanou Mauréry v tzv. rozhodujúcom tanečnom battle, kde si merali sily o postup. Ten si vybojovala práve herečka. Odbornú porotu zaujalo jej vystúpenie viac, ako Bystrianského "salamistická" choreografia.

Jediná Hana Gregorová dala hercovi svoj hlas, no úprimnosťou nešetrila. „Tá choreografia je skrátka sterilná. Ale poviem tvoje meno, nech to je napínavejšie,“ poznamenala, keď sa rozhodovalo o tom, kto vypadne.

Hercovým definitívnym katom bol Čech Libor Vaculík. Ten, podobne ako Dzúriková a Moisés, posunul do ďalšieho kola Mauréry. Vyradeného Braňa aspoň potešil vetou:  „Bolo to celé charizmatické!"

Z vypadnutia si však Bystriansky ťažkú hlavu nerobil. „Ďakujem všetkým divákom, ktorí mi posielali hlasy a správne pochopili moju výzvu," ukončil herec svoje účinkovanie v šou zvláštnymi slovami na záver.

Aké tance včera predviedli na parkete herci? Dozviete sa to TU!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu