Streda22. máj 2024, meniny má Júlia, Juliána, Rita, zajtra Želmíra

Fergie v alobale: Je to kostra alebo mimozemšťan?

Fergie v Madison Square Garden Zobraziť galériu (11)
Fergie v Madison Square Garden

NEW YORK – Módna katastrofa! Speváčka Fergie zvyčajne vie, ako sa obliecť trendovo a sexi, ale toto jej naozaj nevyšlo! Na koncerte v New Yorku pripomínala kríženca medzi mimozemšťanom a robotom. Výsledok bol poriadne odstrašujúci!

Hrá sa na Lady Gagu? Fergie, speváčka skupiny Black Eyed Peas, je známa svojím vkusom, ale tentoraz sa „sekla“. Overal s podivnými vzormi a plastickými prvkami na nej vyzeral naozaj hrozivo. Futuristický vzhľad pripomínal skôr outfity Lady Gaga. Fergie sa však v tomto ohľade na mladú hviezdičku nechytá. Jej styling a make-up sa totiž vôbec nevymykal z normálu, práve naopak. V konečnom dôsledku tak speváčka pôsobila, akoby sa do kostýmu dostala omylom. Ak si Fergie obliekala podobné kreácie aj do spálne, niet sa čo čudovať, že jej manžel Josh Duhamel sa zľakol a utiekol za striptérkou!

Fergie v alobale: Je
Zobraziť galériu (11)

Black Eyed Peas križujú Spojené štáty v rámci turné na podporu ich nového albumu The E.N.D., ktorý je už dnes platinový. Šou bola plná ich chytľavých melódií a beatov, nie všetky recenzie však boli pozitívne. V máji sa skupina vyberie aj do Európy, na Slovensku ich však tentokrát neuvidíme. Fanúšikovia sa za svojimi obľúbencami budú musieť vybrať až do Prahy, kde bude kapela koncertovať 16. mája. Dúfajme, že Fergie si na túto príležitosť zaobstará lepšie oblečenie!



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu