Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Carla Bruni: Za mlada vystrkovala zadoček – dnes má tvár príšery!

Carla Bruni pred rokmi ako sexica, dnes ako príšera Zobraziť galériu (13)
Carla Bruni pred rokmi ako sexica, dnes ako príšera

PARÍŽ – Kam sa podela jej krása?! Tak túto otázku si položil nejeden novinár, ktorý mal nedávno možnosť zhliadnuť prvú dámu Francúzska na vlastné oči. Hoci Carla Bruni (43) ešte pred pár rokmi stelesňovala sexepíl, dnes na pikantné zábery môže už len spomínať. Tvárou poznačenou plastikami by sa uživila aj v horore!

Pleť napnutá a vyhladená ako žehliaca doska! Presne s takým imidžom sa pani prezidentova objavila v spoločnosti svojho manžela na krajských voľbách. A aj keď sa o úsmevy snažila zo všetkých síl, mimika ju takmer vôbec neposlúchala.

Nelichotivé zábery najskôr viaceré médiá pripisovali Carlinej únave a psychickému vypätiu. Prezidentský pár je totiž v poslednom období ťažko skúšaný bulvárom, ktorý Francúzov kŕmi správami o nevere na oboch stranách. Podľa klebiet šíriacich sa v kuloároch si Carla údajne užívala s o šesť rokov mladším hudobníkom. Jej zákonnú polovičku, Nicolasa Sarkozyho, zase spájali s ministerkou ekológie a šampiónkou v karate, Chantal Jouannovou.

Skúsení odborníci však z posledných fotiek bývalej modelky usúdili, že ide „len“ o výsledok jej vášnivej lásky k botoxu. Iróniou je, že takéto obrázky vznikli v čase, keď sa chystá dražba Carliných šteklivých fotografií. Tie pochádzajú z obdobia, kedy mala šarmantná brunetka len 25 rokov, prekvitala krásou a s radosťou sa pretŕčala pred objektívom. Ich autorom je fotograf Helmut Newton, ktorého, tak ako zástupy mužov po celom svete, očarili Carline štíhle nohy a okrúhly zadoček. Ktovie však, či o pominutú krásu bude vôbec ešte záujem...



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu