Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Vychudnutá Čírová: Takto sa stráca pred očami!

Mária Čírová Zobraziť galériu (3)
Mária Čírová

BRATISLAVA - Neustále chudšia a chudšia! Speváčka Mária Čírová (21) sa po pôrode svojho syna Huga (5 mesiacov) poriadne zmenila. Napriek tomu, že mala už krátko po jeho narodení štíhlu figúru, najnovšie dokázala, že kilá z nej ešte môžu ísť dole.

Je tenká ako prútik! Odkedy sa speváčka Mária Čírová stala minulý rok v októbri mamičkou, neustále chudne. Štíhlou postavou prekvapila už necelých tridsať dní po narodení malého Huga na odovzdávaní hudobných cien Slávik. Vtedy tvrdila, že za zhodenie nadbytočných kilogramov vďačí práve synovi. „Hugo ma doslova vyciciava. To je jeho zásluha,“ povedala topkám s úsmevom speváčka.

Pred pár dňami sa po dlhšom čase Mária opäť ukázala v spoločnosti. A zmeny na nej bolo badať už z diaľky. Netýkali sa totiž iba chudšej postavy, ale aj svetlejších vlasov. „Pravdou je, že som opäť zhodila vďaka dojčeniu. Vážim ešte menej, než pred samotným otehotnením. Nedržím však žiadne diéty. Dokonca ani necvičím. Práve naopak. Snažím sa jesť čo najviac. A hlavne zdravo, aby mal Hugo kvalitné mliečko," priznala speváčka, ktorá ďalej v súvislosti s upravenou frizúrou povedala, že chcela vyskúšať niečo nové.

Zmenený look však nie je jedinou novinkou v živote mladej speváčky. Ako sme sa totiž dozvedeli, už čoskoro si vyskúša rolu moderátorky v pripravovanej lifestylovej relácii. „Bude to pre mňa nová a  zaujímavá skúsenosť. Moje materské povinnosti to však nijako neovplyvní, pretože džob mi zaberie iba niekoľko hodín týždenne," uzavrela speváčka. 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu