Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Z missiek urobili upratovačky a chyžné!

Mária Georgievová (18) mala nastarosti izby. Z upratovania si urobila zábavu. Zobraziť galériu (14)
Mária Georgievová (18) mala nastarosti izby. Z upratovania si urobila zábavu.

POPRAD – Na návštevníkov popradského aquaparku čakalo v sobotu príjemné prekvapenie! Už pri príchode totiž zaregistrovali, že lístky v pokladni im vydáva jedna z finalistiek súťaže Miss Slovensko 2010. S ďalšími dievčatami sa neskôr mohli stretnúť na recepcii hotela, za barovým či recepčným pultom.

Hoteloví hostia mohli stretnúť missky aj pri upratovaní izieb. Návštevníci bazénov zase mohli vidieť ďalšie v úlohe plavčíčok, fitness inštruktoriek, či ako čašníčku a kuchárku v hotelovej reštaurácii. V Poprade sa v sobotu takouto netradičnou formou predstavilo všetkých 15 finalistiek súťaže Miss Slovensko 2010.

"Robíme 15. jubilejný ročník súťaže, takže z tohto dôvodu máme po prvýkrát v histórii 15 finalistiek,“ povedala pre médiá riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová. "Snažili sme sa spojiť príjemné s užitočným a nájsť charitatívny rozmer súťaže Miss,“ vysvetlila, prečo si finalistky vyskúšali spomínané povolania.  Dievčatá mali možnosť vybrať si, akú profesiu by chceli robiť. "Záujem bol o recepčnú, plavčíčku, barmanku. Naopak, nechceli byť chyžné a upratovačky,“ povedala Hablovičová. Všetko, čo v sobotu missky zarobili, poputuje na charitu.

Výnimkou 15. ročníka Miss Slovensko 2010 je podľa Hablovičovej skutočnosť, že všetky dievčatá prišli už takmer s ideálnymi postavami. "Asi ani jedna nemala veľké problémy s postavou, žiadne extrémne výkyvy váhy tam neboli potrebné,“ povedala Hablovičová. Veľmi pozitívne hodnotí riaditeľka súťaže to, že dievčatá sú staršie. "Sú lepšie partnerky na nejakú debatu. Určite aj skúsenosti, vek aj škola zohrali úlohu, že v mnohých veciach sú už dospelejšie a rozvážnejšie,“ povedala Hablovičová.

Najkrajšiu Slovenku spozná verejnosť počas finále Miss Slovensko 2010, ktoré sa uskutoční v priamom prenose televízie Markíza 9. apríla.

Foto: paparaci.sk

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu