Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Katherine Heigl z Kliniky Grace: Vyhadzov zo seriálu!

Katherine Heigl Zobraziť galériu (7)
Katherine Heigl

HOLLYWOOD - Herečka Katherine Heigl sa už pravdepodobne nevráti na pľac seriálu Klinika Grace (2005).Američanka (31), ktorá v populárnom seriáli z nemocničného prostredia stvárnila doktorku Izzie Stevens, sa mala 1. marca vrátiť do práce po trojmesačnej materskej dovolenke, no neukázala sa.

Magazínu People to potvrdil zdroj blízky nakrúcaniu. Ako navyše na základe exkluzívnych informácií uvádza Michael Ausiello na svojom blogu The Ausiello Files, výkonná producentka seriálu Shonda Rhimes, ktorá zároveň stála za jeho vznikom a je jednou z jeho scenáristiek, vraj už súhlasila s herečkiným prepustením.

Záleží teda podľa neho už len na dohode medzi ABC Studios a zástupcami Katherine Heigl. ABC však situáciu odmieta komentovať. Klebety o odchode Heigl z televíznej Kliniky Grace sa pritom šíria už dlhšie. Po šiestich rokoch v úlohe Izzie Stevens by sa totiž herečka chcela sústrediť na svoju dobre rozbehnutú filmovú kariéru.

Heigl svoju kariéru odštartovala ako detská modelka a neskôr sa začala venovať herectvu. Vo filme debutovala romantickou drámou That Night (1992). Nasledovali úlohy vo filmoch ako Môj otec hrdina (1994) po boku Gérarda Depardieu alebo Prepadnutie 2: Temné územie (1995), kde si zase zahrala so Stevenom Seagalom.

 Skutočný herecký prielom však zaznamenala až vďaka Klinike Grace, ktorej pilotnú epizódu odvysielali 27. marca 2005. Neskôr účinkovala v romantických komédiách Nabúchaná (2007), 27 šiat (2008) alebo Chceš ma, chcem ťa (2009).

S manželom Joshom Kelleym si v septembri minulého roka adoptovali kórejské dievčatko, ktoré pomenovali Nancy Leigh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu