Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Odvážna Barkolová: Takto natiera milenca lubrikačným gélom!

Barkolová natiera lubrikačným gélom milenca. Zobraziť galériu (9)
Barkolová natiera lubrikačným gélom milenca. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Tá sa teda nezdá! Jojkárska moderátorka erotickej relácie Erika Barkolová (32) pritvrdzuje aj vo svojom osobnom živote! Pred pár dňami strhla v argentínskej reštaurácii v centre Bratislavy tričko zo svojho milenca Rada (30). A natrela ho lubrikačným gélom.

Plavovlasá moderátorka Erika Barkolová si svojho milenca doslova vychutnala. Vyskúšala na ňom nový jedlý lubrikačný a masážny gél. To všetko pri príležitosti predstavenia tejto sexuálnej pomôcky.  "Predohre" predchádzalo roztrhnutie Radovho trička. Potom Erika partnerovi pomaly natrela obnažené telo. A to všetko pred zrakmi niekoľkých ľudí. Dvojici to však nerobilo žiaden problém. S úsmevom dokonca pózovali prítomným novinárom.

Topky.sk pri tejto príležitosti zaujímalo, či podobné gély využívajú aj vo svojej spálni. „Ja sa musím priznať, že nie. To vynechávam. Ale možno, že sme sa tu niečo naučili,“ so smiechom povedala Barkolová, ktorá nám prezradila, prečo takúto šteklivú ponuku prijala. „Dlho som sa rozhodovala. Pôvodne mal byť tým modelom nejaký sexi chlap, ale mala som požiadavku, aby to bol môj priateľ. Potom som s tým nemala žiadny extrémny problém. Napriek tomu, že moderujem erotickú reláciu, mám určité hranice,“ netajila Erika. Ako nám ďalej prezradila, priateľ s tým nemal žiaden problém. Viac sa dozviete vo videu.

 

Sledujte TOPKY TV: Barkolová o používaní erotických pomôcok a svojich väčších prsiach!

 


 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu