Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Hľadá sa otec. Zn.: Pamela Anderson

Americká herečka by ešte pred štyridsiatkou chcela aspoň jedno dieťa. Zobraziť galériu (12)
Americká herečka by ešte pred štyridsiatkou chcela aspoň jedno dieťa.

LOS ANGELES - Silikónová záchranárka Pamela Anderson (37) má podľa všetkého problém nájsť si toho pravého chlapa! Plavovlasá kráska, ktorá by chcela ešte pred dovŕšením štyridsiatky porodiť tretie dieťa, totiž vyhlásila: "Vyzerá to tak, že si budem musieť nájsť dobrého darcu spermií."

Pamela, ktorá už má synov Brandona (9) a Dylana (8) z problémového manželstva s rockerom Tommym Leeom, by chcela svoju rodinu rozšíriť o tretí prírastok ešte predtým, ako bude neskoro. Keďže sa však len prednedávnom rozišla s priateľom - spevákom Kidom Rockom, obáva sa, že jej možnosti sú obmedzené. Napriek tomu, že už nie je najmladšia, by však naozaj nemala vešať hlavu.

Veď okrem tisícov anonymných obdivovateľov z celého sveta, sexi blondínku obletujú v súčasnosti najmenej dvaja nápadníci. Svoje sympatie k televíznemu moderátorovi Stevenovi Jonesovi Pamela dala jasne najavo počas minuloročného rozhovoru. Iskry medzi nimi vtedy údajne lietali aj po vypnutí kamier a Steve s ňou dokonca strávil horúcu noc v jej hotelovej izbe. Pamela sa však môže obrátiť aj na Stephena Dorfa, ktorého v poslednom čase médiá stále viac spájajú s modelkou. Tak či tak, sexi Pamela by nemala mať problém s hľadaním toho správneho chlapa. Veď aká nádej by tu potom ostala pre ostatné ženy?

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu