Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Pamela Anderson: J-Lo, smrdíš!

Jennifer Lopez sa svojich kožuchov nechce vzdať. Zobraziť galériu (18)
Jennifer Lopez sa svojich kožuchov nechce vzdať.

LOS ANGELES - Súboj ochrancov zvierat s hviezdami šoubiznisu sa vyostruje. K aktivistom, ktorí bojujú proti celebritám obľubujúcim kožušiny, sa pridala aj sexi herečka známa zo seriálu Baywatch Pamela Anderson (37). Tentoraz si vzala na mušku latino - speváčku Jennifer Lopez (34).

"Ľudia, ktorí nosia kožušiny, ako Jennifer Lopez, smrdia ako mokré psy a vyzerajú tučne a odporne," vyhlásila Pamela, ktorá sa hlási k ochrancom zvierat. "Chce sa mi zvracať, keď vidím niekoho s kožuchom. Každú sezónu výrobcovia kožušín rozbiehajú propagandistické akcie a vyhlasujú, že kožušiny sú opäť v móde. Potom idiotom ako Jennifer Lopez či Puff Daddy dajú zadarmo niekoľko kožuchov, aby im urobili reklamu," hovorí nahnevaná Pamela.

Jennifer Lopez v posledných mesiacoch musela čeliť viacerým útokom zo strany ochrancov zvierat. Objavila sa aj vo videoklipe, ktorý organizácia PETA šírila cez internet. Ochrancovia v klipe poukázali na neľudské zaobchádzanie so zvieratami. Mimoriadne srdcervúce boli najmä zábery na zvieratá stiahnuté z kože zaživa.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu