Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Lily Allen v bikinách: Nafúknuté brucho a celulitída!

Lily Allen Zobraziť galériu (8)
Lily Allen (Zdroj: isifa)

NOVÝ ZÉLAND – Táto postavička má od ideálnej ďaleko! Speváčka Lily Allen (24) sa za svojich pár kíl navyše či celulitídu na stehnách nehanbí a pri šantení na pláži sa predviedla v plnej kráse. Nuž, je isté, že Lily anorexiou netrpí!

Tukom obrastená postava jej nevadí. Speváčka Lily Allen neváhala a pri pobyte na Novom Zélande ukázala svoje telo v celej jeho kráse. Tmavovlasá pesničkárka zjavne neverí na žiadne diéty či plastickú chirurgiu – jej postava mala totiž od „modelkovskej“ naozaj ďaleko. Nedala si veľmi záležať ani na výbere plaviek. Ich dolný diel sa neveľmi hodil k tomu hornému. Podprsenka pritom pôsobila dojmom, ako by ju zhotovila zo starej handry pár minút pred príchodom na pláž. Ani vypučené bruško a celulitída na stehnách jej však nedokázali pokaziť náladu a deň pri mori si Lily dokonale vychutnala. Žiarivý úsmev zatienil aj nedostatky jej postavy.

Na Novom Zélande sa speváčka hitu It's Not Fair ocitla pracovne v rámci Big Day Out turné. Jej spev si mohli vychutnať v Aucklande a na budúci týždeň sa objaví aj v Austrálii. Je dosť možné, že po skončení turné sa Lily na nejaký čas odmlčí, sníva totiž o rodinnom živote: „Chcem mať deti a žiť na vidieku, to je môj naozajstný cieľ. Nie som karieristka, v skutočnosti chcem byť matkou.“


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu