Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Speváčka Kristina: Toto je jej utajovaný milenec!

Speváčka Kristina a jej priateľ Marián. Zobraziť galériu (6)
Speváčka Kristina a jej priateľ Marián.

BRATISLAVA – Pre verejnosť je zatiaľ neznámy! Mladá speváčka Kristína Peláková (22), ktorá zvíťazila v slovenskom finále Eurosongu so skladbou Horehronie, nerada rozpráva o svojom súkromí. Obzvlášť o priateľovi. Topky.sk však zistili, že brunetka je už štyri roky zamilovaná. Toto je muž jej srdca.

Speváčka Kristina získala za posledných pár mesiacov popularitu, o ktorej sa jej pred časom zrejme ani nesnívalo. Vďačí za to chytľavej piesni Horehronie, s ktorou sa prebojovala až do finále Eurosongu v Osle. Keďže bola donedávna rodáčka zo Svidníka pre verejnosť prakticky neznáma, mnohých zaujíma jej súkromie. Najviac však otázka: S kým vlastne chodí?

Topky.sk vedia, že priateľom mladej speváčky je už štyri roky ten istý muž. Volá sa Marián a má tridsaťjeden rokov. Dvojicu okrem lásky spája aj hudba. Kristínu totiž občas sprevádza počas vystúpení na syntetizátore. 

Keď sme sa snažili zistiť u interpretky o vzťahu viac, nebolo jej do reči. „Priateľa síce mám, ale nič viac k tomu nepoviem. Je to moje súkromie,“ stručne odvetila brunetka. Uvidíme, či ich láska odolá čoraz väčšiemu záujmu a tlaku médií.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu