Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Sexi finalistky Miss: Mokré pózovanie v plavkách!

Dominika Ongaľová na skalách. Zobraziť galériu (3)
Dominika Ongaľová na skalách.

KANÁRSKE OSTROVY – Dostali zabrať! Finalistky Miss Slovensko 2010 absolvovali náročné fotenie v plavkách! Nekonalo sa totiž v štúdiu, ale priamo vo vlnách Atlantického oceánu. A došlo aj k nepríjemnostiam!

Sexi telá v ohrození! Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko momentálne absolvujú náročné sústredenie na Kanárskych ostrovoch. Nacvičujú choreografiu, nakrúcajú spoty a fotia katalóg. A práve to fotenie je náročnejšie, ako by možno čakali.

Jakub Klimo sa totiž rozhodol dievčatá z prvej päťky postaviť na pobrežie oceána a niektoré aj priamo do vĺn, medzi skaliská. Zatiaľ si tieto nebezpečné podmienky odniesla Jana Mihálová (24), ktorú veľká vlna hodila o skalu. Voda zaliala aj návrhára Lukáša Kimličku, ktorý si navyše rozrezal prst. Pád do vodného živlu neobišiel ani samotného fotografa Klima.

Podľa najnovších informácií ďalším kráskam fotenie zatiaľ nehrozí. „Počasie sa tak zhoršilo, že sme museli zrušiť výrobu,“ povedal nám PR manažér produkčného domu Forza Martin Šesták. Dúfajme, že nakoniec všetko stihnú a ďalšie krásky sa obídu bez zranení.

Finálovú pätnástku si môžete pozrieť TU.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu