Streda29. máj 2024, meniny má Vilma, zajtra Ferdinand

Chudák Puskailer na mizine: Musel utiecť z Anglicka!

Thomas Puskailer Zobraziť galériu (5)
Thomas Puskailer

BRATISLAVA – Bez peňazí a strechy nad hlavou! Podľa našich informácií musel finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer (29) predať svoj londýnsky byt a odísť z Anglicka.

Finalista Česko Slovenskej SuperStar Thomas Puskailer sa v Anglicku dostal do poriadnych finančných problémov. Tie sú až také vážne, že musel predať svoj byt v Londýne a odísť z krajiny.

Podľa našich informácií sa pod jeho súčasnú nelichotivú situáciu podpísala najmä účasť v Česko Slovenskej SuperStar. Tá ho totiž časovo zamestnávala natoľko, že sa niekoľko mesiacov nemohol dostatočne venovať svojim pracovným aktivitám.

„Je to tak. Sťahujem sa na Slovensko," potvrdil so smútkom v hlase naše informácie spevák, ktorý dočasne našiel útočisko v bratovom byte v Bratislave. Ako sme sa však od Thomasa ďalej dozvedeli, verí, že sa jeho situácia príchodom na Slovensko  zlepší. „Dostal som pracovnú ponuku v novom pripravovanom muzikáli Boyband,“ prezradil Puskailer. Konečne má tak možnosť vyťažiť nejaké peniaze z popularity, ktorú mu priniesla Česko Slovenská SuperStar.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu