Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Princ William: Plešina namiesto koruny?

Princ William Zobraziť galériu (7)
Princ William (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Nádejný dedič koruny nesie evidentne na svojich ramenách ťažké bremeno zodpovednosti. Ani spríjemňovanie života množstvom závideniahodných relaxačných aktivít nezabránilo u Williama (26) predčasnému vypadávaniu vlasov. Bude kráľovská koruna zdobiť už len jeho lysú hlavu?

Nečakané prekvapenie pripravil ľuďom následník trónu pri svojej návšteve National Memorial Arboretum. Pri sledovaní zo správneho uhla poskytol William netrpezlivým fotografom možnosť zvečniť jeho začínajúcu plešinu.

Rednúcu frizúru sa však anglický džentlmen vôbec nesnažil zakryť. Je teda dosť pravdepodobné, že je William so svojou situáciou budúceho plešatého muža dokonale zmierený. Aj keď to na neho prišlo oveľa skôr, ako by sa patrilo.

Okrem vypadávajúceho porastu na hlave odkryl princ aj ďalšie zo svojich malých estetických tajomstiev. Od svojich štrnástich rokov nosí fixný strojček na zuby. Momentálne má aparát šikovne umiestnený na zuboch z vnútornej strany úst.

Počuli ste horúce „pikošky“ o osobnostiach či udalostiach nášho šoubiznisu? Podeľte sa s nami o ne! Posielajte SMS a MMS na 0910 177 023 alebo nám napíšte e-mail na tipy@topky.sk!  



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu