Nedeľa2. jún 2024, meniny má Oxana, Xénia, zajtra Karolína, Kevin

Falošne zaťahovali všetci, vypadol sexi fešák Kotuľa

Peter Kotuľa Zobraziť galériu (15)
Peter Kotuľa

BRATISLAVA - Mal to byť 11. februára najlepší finálový večer. Dopadol otrasne. Tretie kolo SuperStar v divokých discorytmoch bralo tancujúcim spevákom dych a ich spev divákom ťahal uši. Falošne zaťahovali všetci. Doplatil na to Kotuľa (22). Poslednou súťažnou pesničkou speváka, ktorý do finále postúpil s divokou kartou, bol hit Y.M.C.A. od Village People.

"Bolo to falošne ako dve divé svine," vypočul si po svojom vystúpení v námorníckom oblečku Peter Kotuľa od neúprosného Haberu, ale nebol v tom jediný. V ten večer neuveriteľne falošne spievali aj najväčší favoriti megašou. K tomu sa pridali chyby techniky, Tomečkovi aj Kotuľovi zlyhalo odpočúvacie zariadenie, Končekovi vyletela vysielačka, Prednej vypadol z ruky mikrofón.

"Toto kolo je pre vás očistec. Veľa z vás tu padne na hubu," povzbudivo zhodnotil súťažiacich predseda poroty Lučenič a Habera to vylepšil výrokom, že na vypadnutie by v ten večer boli všetci. Odišiel však iba Bratislavčan Kotuľa, študent City University, čiernovlasý krásavec so sivomodrými očami. Možno mu k vypadnutiu pomohla aj jeho povestná tréma a možno ani tanec nie je práve jeho parketa. Podľa choreografa Petra Horáčka fešák Kotuľa pohybovo zvládol najlepšie "sexi pohľad do kamery a kľaknutie do dymu". Ale Horáček nepochybuje, že Kotuľa by bol ozdobou každej párty. Petrov hlas sa však choreografovi páčil a priaznivo ho hodnotila aj hlasová pedagogička Alena Čermáková. "V popredí nežnosť v prejave, v pozadí istá drzosť," hovorí Čermáková v novej knižke o SuperStar, ktorá v týchto dňoch prichádza na trh.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu