Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Studenková vs. Czoborová: Zdena sa „chválila“ cudzím perím!

Zdena Studenková a Zora Czoborová Zobraziť galériu (8)
Zdena Studenková a Zora Czoborová

BRATISLAVA – Podobné ako vajce vajcu! Herečka Zdena Studenková (55) sa na jubilejnom X. Plese v opere predviedla v nádhernej bielej róbe s bolerom z peria. Nebola však prvou dámou v našom šoubiznise, ktorá takýto outfit prevetrala v spoločnosti. Topky.sk zistili, že ju pred rokom predbehla Zora Czoborová (43).

Herečka Zdena Studenková tento rok na Plese v opere bezpochyby zažiarila. S bielou plesovou róbou a s bolerom z peria rovnakej farby trafila do čierneho! A hoci jej honosná večerná toaleta neskutočne pristala, nebola prvou ženou v slovenskom šoubiznise, ktorá si obliekla takéto šaty.

Ako totiž vidno na našich fotografiách, jej róba bola takmer na vlas rovnaká s tou, v akej prišla na odovzdávanie sošiek OTO v roku 2009 Zora Czoborová. Šaty oboch dám sa nepodobajú iba farbou a hlbokým výstrihom, ale aj bolerom, ktoré je vytvorené z peria. Bývalá fitneska sa na margo svojej saténovej róby pre topky.sk pred rokom vyjadrila, že pochádza z dielne zahraničného návrhára, ktorý oblieka aj hollywoodske hviezdy. Bolero vraj tiež nepochádzalo zo Slovenska.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu