Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Šmajda si slávu neužíva: Aj po SuperStar bez peňazí!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (7)
Miro Šmajda (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Známy, no stále finančne vyžmýkaný! Hoci Miro Šmajda (21) získal v Česko Slovenskej SuperStar striebro, jediné, čím sa zatiaľ môže pochváliť, je priazeň fanúšičiek. O peniazoch zatiaľ iba sníva.

Ešte počas trvania speváckej šou sa Miro Šmajda netajil tým, že ho účasť v Česko Slovenskej SuperStar vyšla poriadne draho. Pred Vianocami sa dokonca posťažoval, že nemá financie na to, aby nakúpil poriadne darčeky pre svojich najbližších.

V nízkorozpočtovom duchu sa niesli aj jeho silvestrovské oslavy. Miro totiž vítal príchod roku 2010 poskromne - na byte v rodných Košiciach. U kamaráta. 

Ako sme ďalej zistili, o nič lepšie na tom nie je ani po začiatku nového roku. Keď sme sa ho totiž spýtali, či plánuje nejakú zimnú dovolenku, odpovedal slovami : „Nie. Najprv si na ňu musím zarobiť.“ Šmajda je však optimista a verí, že čoskoro zarobí poriadne prachy.

Vhodnou príležitosťou budú vystúpenia na blížiacich sa firemných akciách, večierkoch či koncerty. „Na koniec januára už mám naplánované pracovné aktivity. Rovnako tak aj na február,“ zdôveril sa topkám Miro, ktorý podľa našich informácií zhrabne za jedno vystúpenie približne 2 500 až 3 500 eur. Cena závisí od toho, aké požiadavky má objednávateľ.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu