Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Šmajda: Vieme, čo dnes chystá na Chodúra!

Miro Šmajda Zobraziť galériu (8)
Miro Šmajda

BRATISLAVA – Bude to súboj ako sa patrí! Vo finále Česko Slovenskej SuperStar si to rozdajú dvaja chlapci - Čech Martin Chodúr (20) a Slovák Miroslav Šmajda (21). Topky.sk zisťovali, čo si na svojho súpera pripravil rodák z Košíc. Čím chce vo finále zaujať?

Hoci sympatický spevák Miro Šmajda na začiatku šou vôbec k favoritom nepatril, teraz je už jasné, že ho o niekoľko hodín uvidíme bojovať v samotnom finále o prestížny titul prvej Česko Slovenskej SuperStar. A treba povedať, že zaslúžene. Z kola na kolo sa zlepšoval a podával skvelé výkony. Ľudia pri jeho šou šaleli. V poslednom ôsmom finálovom kole ho dokonca diváci ako jediného odmenili tzv. "standing ovation." Ba čo viac, aj jeho zarytý „odporca“ Paľo Habera, ktorý mu nedal sólový spevácky priestor v spoločnej superstarovskej pesničke, verejne priznal, že by ho chcel vidieť vo finále.

Topky.sk preto zaujímalo, či rocker verí, že porazí Chodúra. „Ja to neberiem ako súboj. Do každého kola idem s tým, že ak náhodou vypadnem, nech si potom môžem povedať, že som do toho dal všetko. Skrátka, aby som mohol spokojne odísť. A tá výhra, to by bol taký bonus, spestrenie. Ale nemyslím si, že je to také podstatné,“ priznal Šmajda. Nás však napriek tomu zaujímalo, čím chce vo finále zaujať. Na čo večer vsadí? „Na to, na čo vždy. Na prirodzenosť,“ bez váhania odvetil Miro. Jeho recept na Chodúra je teda jednoduchý. Skrátka to rozbalí naplno! Nechajme sa teda prekvapiť, či jeho prirodzený prejav zaujme natoľko, že sa stane prvou Česko Slovenskou SuperStar.

Sledujte TOPKY TV: Šmajda o tom, či verí, že porazí Chodúra!



Vieme však, čím dnes zaujmú moderátori Leoš Mareš a Adela Banášová. Celý finálový večer ich budú zdobiť šperky za niekoľko tisíc eur, ktoré si môžete pozrieť TU.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu