Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Manžel mŕtvej Brittany Murphy: Moja posledná noc s ňou!

Simon Monjack a zosnulá manželka Brittany Murphy Zobraziť galériu (7)
Simon Monjack a zosnulá manželka Brittany Murphy

LOS ANGELES - Manžel nedávno zosnulej herečky Brittany Murphy Simon Monjack odmieta tvrdenia, že jeho manželka zomrela na predávkovanie liekmi. Narážal tým na správy, že v ich dome sa našlo väčšie množstvo rôznych liekov na predpis. V rozhovore pre médiá tiež popísal, ako strávil poslednú noc so svojou polovičkou predtým, než zomrela.

Britský scenárista v rozhovore pre magazín People prezradil, že Murphy bola pred smrťou v nedeľu 20. decembra niekoľko dní chorá, avšak predávkovanie liekmi ako príčinu úmrtia vylúčil.

"Bola unavená a trochu smutná, pretože bola chorá. Ale určite nezomrela na predávkovanie liekmi," uviedol Monjack, podľa ktorého strávili s manželkou sobotný večer pozeraním filmov. "Obliekla si svoj ružový župan z Beverly Hills Hotel a pyžamu s opičkami. Pozreli sme si filmy Nejako sa to komplikuje, Verejní nepriatelia a Princezná a žaba," opísal poslednú noc Brittany Murphy jej manžel. Monjack a herečkinu rodinu taktiež znepokojuje vlna špekulácií, ktorá vznikla po nečakanej smrti mladej herečky: "Je to strašné, smrť nádhernej mladej ženy, hollywoodskej ikony. Musí sa to vysvetliť. Nemôže to byť len tragická náhoda. Nechceme akceptovať, že krásna mladá manželka a dcéra sa ráno zobudila a zomrela tragickou smrťou," dodal Monjack.

Pitvu 32-ročnej herečky vykonali v pondelok 21. decembra, avšak príčina smrti bude známa až o niekoľko týždňov, keď vyšetrovatelia dokončia toxikologické testy. Podľa webstránky TMZ.com našla polícia pri prehliadke domu rôzne lieky na predpis vrátane prázdnych obalov. Tie boli predpísané Monjackovi, herečkinej matke a tretej neznámej osobe. Medzi liekmi boli antidepresíva, lieky na úzkosť a na tlmenie bolesti.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu