Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Banášová a Mareš: Hádka ako hrom!? Leoš neprišiel ani na párty!

Mareš a Banášová Zobraziť galériu (3)
Mareš a Banášová

BRATISLAVA – V poslednom kole speváckej šou si skočili do vlasov! Moderátori Česko Slovenskej SuperStar Adela Banášová (29) a Leoš Mareš (31) sa pohádali v zákulisí počas nedeľňajšieho priameho prenosu. Podľa informácií topiek preto neprišiel český moderátor ani na párty, ktorá sa konala po skončení programu.

Hoci sa moderátori Adela Banášová a Leoš Mareš počas priameho prenosu veľkého finále SuperStar neustále usmievali a tvárili, že je všetko v poriadku, nebolo to medzi nimi práve najideálnejšie. Topky.sk sa totiž dozvedeli, že sa dvojica v zákulisí tesne pred koncom šou poriadne pohádala. Kvôli Marešovej ješitnosti. 

Údajne išlo o moment, kedy Leoš na mobile názorne ukazoval divákom, ako majú hlasovať za Mira Šmajdu. Na to Adela zareagovala ironickou poznámkou: „Sláva, poslali sme SMS-ku. Toto samozrejme zopakujeme aj pri Martinovi Chodúrovi. Budete sa môcť z poslednej esemesky tešiť aj za chvíľu.“ A tak musel kvôli plavovláskinej hláške moderátor chtiac-nechtiac vyzvať divákov rovnakým názorným spôsobom, aby hlasovali za českého Toma Jonesa. Počas toho mu blondínka skočila do reči a zahlásila: „Leoš, ako sa to robí?“ Zaskočený Mareš na chvíľu stíchol, no napokon pokračoval ďalej. Po skončení moderátorského vstupu sa však prekvapivo rýchlo ponáhľal z pódia do zákulisia. A nečakal pritom ani na svoju kolegyňu.

„Leoš sa nahneval na Adelu za poznámku, ktorú povedala na jeho adresu. Vnímal to tak, že ho zhodila. Jeho pohár trpezlivosti pretiekol a v zákulisí sa pohádali,“ povedal nám dobre informovaný zdroj zo štábu, ktorý bol zároveň aj očitým svedkom hádky. Keď sme v súvislosti s touto výmenou názorov oslovili českého moderátora, po chvíli ticha nám odvetil: „Nie, nehádali sme sa. Z čoho tak usudzujete?“ Odpovedali sme, že máme informácie od nášho zdroja zo zákulisia. Mareš na to iba sucho dodal: „Nie je to pravda.“

Zaujímavé však je, že sa Leoš ako jediný neukázal na after párty, ktorá sa konala v istom bratislavskom klube po skončení speváckej šou. Príčinou mala byť práve spomínaná hádka. „Mal som ešte jednu moderovačku v Brne. Na jednej diskotéke. Preto som tam nebol,“ tvrdil nám Leoš.

Topky.sk sa v súvislosti so slovnou prestrelkou snažili spojiť aj so slovenskou moderátorkou. Tá nám však nezdvíhala telefón a nereagovala ani na SMS správy. To, či moderátor hovoril pravdu, alebo len nechcel rozmazávať konflikt s Adelou, je teda otázne.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu