Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Barkolová bez milenca: Vyváža sa na luxusnom fáre!

Barkolová na novom aute. Zobraziť galériu (8)
Barkolová na novom aute.

BRATISLAVA – Vie, ako zaujať! Jojkárska moderátorka Erika Barkolová (32) si v posledných dňoch užíva život naozaj štýlovo! Topky.sk ju pristihli na stredajšom koncerte Backstreet Boys, na ktorý dorazila v luxusnom kabriolete. Plavovláske však nerobil spoločnosť jej priateľ Rado (30), ale niekto iný.

Moderátorka Erika Barkolová si v stredu večer vyrazila do spoločnosti. Hoci prišla zahalená v šiltovke, napriek tomu neunikla pozornému objektívu nášho fotografa. Ten ju prichytil pri parkovaní drahého tátoša, ktorého cena sa šplhá k hranici 50 tisíc Eur, čo predstavuje približne 1,5 milióna korún. 

Topky.sk v súvislosti so štvorkolesovým fárom zaujímalo, či si plavovláska zadovážila nové auto. „Nie, nie je moje. Mám ho len požičané na tri týždne. Je naozaj úžasné. Musím sa však priznať, že ani neviem, koľko stojí,“ povedala s úsmevom moderátorka. Zaujímavé je, že s ňou v aute nesedel priateľ Rado, ale jej mama. „Zobrala som ju, pretože si ideme vychutnať  chlapcov,“ povedala tesne pred speváckou šou Barkolová.

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu