Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Rozbesnený Mokrý: Aha, čo urobil s Chodúrom!

Juraj s Martinom si vystúpenie poriadne užili Zobraziť galériu (7)
Juraj s Martinom si vystúpenie poriadne užili

BRATISLAVA – Odviazal sa! Finalista Česko Slovenskej SuperStar Martin Chodúr (20) nie je práve najlepším tanečníkom. Pri nakrúcaní silvestrovského programu si ho však vzal do parády Juraj Mokrý (32). A spoločne to na parkete poriadne roztočili!

Počas trvania speváckej šou predvádzal rodák z Ostravy kreácie, ktoré mnohým vyčarili úsmev na tvári. Dokonca sa povrávalo, že ho má tanečnému umeniu priučiť tanečníčka Katarína Štumpfová. Práve tá sa totiž pred niekoľkými mesiacmi dokázala pretancovať s Jurajom Mokrým k víťazstvu v súťaži Let´s Dance 3!

Do silvestrovského programu Markízy však s Chodúrom určite žiadne zázraky nenarobí. Nakrúcanie relácie už totiž prebehlo. A ako sa budete môcť presvedčiť v posledný deň roku 2009, vystúpenie Juraja a Martina má ďaleko od tanečného umenia. Spoločne to na pódiu rozbalia pri piesni od Elvisa. Keďže patria k jeho fanúšikom, nemali s týmto vystúpením žiadny problém. „Obaja sme si vybrali rovnakú pesničku bez toho, aby sme sa na tom dohodli,“ reagoval s nadšením superstarista. Mokrý dokonca Chodúra roztancoval natoľko, že sa pri pohľade na ich kreácie určite neubránite výbuchom smiechu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu