Pondelok20. máj 2024, meniny má Bernard, zajtra Zina

Hriešne pikantná Tina: Chytá si prsia a dráždi ako sexi pilotka!

Zvodná Tina vo svojom novom klipe Zobraziť galériu (3)
Zvodná Tina vo svojom novom klipe

BRATISLAVA – Neprestáva provokovať! Speváčka Martina „Tina“ Csillaghová (25) sa vo svojom novom klipe ani tentoraz neostýchala. Príťažlivé telo vystavila na obdiv so zvodnosťou sebe vlastnou. Z pilotskej uniformy jej vo veľkom vykúkali prsia!

Slovenská R'n'B diva Tina oživila starú elánovskú pieseň Mám chuť na niečo chladené. Na rozdiel od pôvodnej verzie sa však speváčka s videoklipom ku skladbe poriadne šteklivo vyhrala. Sexi tmavovláska sa totiž odela do priliehavej pilotskej rovnošaty.

Aj keď išlo o pomerne konzervatívnu uniformu, prsia jej z nej vytŕčali jedna radosť. A hneď v úvode si na svoj dekolt starostlivo dozerala. V klipe sa tiež objavuje preoblečená za čašníku, no vidieť ju môžete predovšetkým ako veľmi smädnú slečnu.

„Môj pohľad stále blúdi tam, ku fľaškám, veď je v nich nápoj pravý na horúčavy dní,“ pospevuje si Tina, ktorej sa novým letným videoklipom podarí dostať divákov skôr do varu ako príjemného ochladenia. Tento klip však nie je prvý, v ktorom speváčka dráždi. Vo videu ku skladbe s názvom Chápeš provokovala posteľnými scénami.  

Fotografie z nového videoklipu si môžete pozrieť v našej GALÉRII!

 

Sledujte video: Exkluzívna premiéra klipu Mám chuť na niečo chladené



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu