Sobota15. jún 2024, meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka

Exfavorit Chodúr: Máš to zrátané! Nechcú ťa už ani Česi!

Martin Chodúr Zobraziť galériu (6)
Martin Chodúr

BRATISLAVA – Vytáča ich! Martin Chodúr (20) prechádza Česko Slovenskou SuperStar ako jednoznačný adept na víťaza. Lenže...! Ľuďom začala vadiť jeho monotónnosť a dokonca aj mnohí Česi už favorizujú skôr Mira Šmajdu (21).

České víťazstvo nie je také isté! Hoci sa od začiatku súťaže špekulovalo, že početnejší Česi budú posielať hlasy len svojim zástupcom, čoraz viac si ich totiž z finálovej dvojice namiesto Ostraváka Martina Chodúra vyberá práve Košičana Mira Šmajdu.

Dokazujú to internetové skupiny na Facebooku s názvami ako „Chodúr ať jde dom! Vyhraje Šmajda“, alebo tvrdšie „Miro Šmajda vyhraje, Chodúr ať se jde vycpat“. Hoci najpočetnejšia skupina proti Martinovi je slovenská (okolo 12 300 členov), pribúda stále viac českých fanúšikov, ktorí radšej pošlú hlas jeho protivníkovi.

Za anti-skupiny si môže Martin Chodúr sám. Hlavné dôvody, prečo ho ľudia nepodporia, sú dva. Mnohým pripadá namyslený a jeho výkony monotónne. V rôznych skupinách, ktoré sú zamerané proti jeho osobe, sme preto napočítali okolo 15 400 antifanúšikov. Šmajda ich má na konte asi 3800. Rozdiel je tak markantný, že nedeľné finále nakoniec vôbec nemusí dopadnúť v prospech Martina Chodúra!

Český Tom Jones si však z neprajníkov ťažkú hlavu nerobí. „Každý sa nemôže zavďačiť každému. Určite niekomu nie som po chuti. To je však prirodzené. Nech si každý robí, čo chce. Dôležité je, aby bol spokojný,“ pozerá sa na celú vec s nadhľadom.

VIDEO: Martin Chodúr o útokoch na svoju osobu.



martin chodúr


Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu