Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Sexica Dara: Latexová pocta Jacksonovi!

Dara Rolins Zobraziť galériu (10)
Dara Rolins (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Benefično – muzikálová šou Thank You Michael Jackson má za sebou bratislavskú premiéru. Na Pasienkoch si včera vypredaná hala vypočula najväčšie hity Kráľa popu v podaní slovenských interpretov.

Na pódiu sa objavila postava samotného Michaela Jacksona a vzápätí všetkých šokovala Dara Rolins svojim outfitom. V priliehavom sexi oblečení predviedla energickú šou spolu so sexi tanečníčkami na pesničku The Way You Make Me Feel. Hneď potom ako odišla z pódia, sa ponáhľala na priamy prenos Česko Slovenskej SuperStar.

Počas večera sa na pódiu objavilo približne 200 účinkujúcich, vrátane detského zboru, ktorý spolu s Anitou Soul, Dášou „Mambou“ Šarközyovou a Tinou odspievali nesmrteľný hit Heal the World. Ďalším hromadným telesom bol gospelový súbor The Gospel Family z Novej Dubnice.

Svoju hereckú etudu ako otec Michaela Jacksona Joe predviedol herec Marián Labuda starší a zahanbiť sa nenechal ani herec Peter Batthyany, ktorý predviedol tanečné vystúpenie na pieseň She´s out of my life, za ktoré ho nadšené obecenstvo odmenilo búrlivým potleskom.

Ďalšími, ktorí sa v poďakovaní kráľovi popu predstavili, boli Tomi Popovič, Berco Balogh, čierny spevák Lazaro, tanečná skupina Spin na čele s Jarom Bekrom, Michal Gečevský, Lenka Rakárová a ďalší. „Bolo to neuveriteľné predstavenie. Mala som najskôr obavu, či slovenskí speváci dokážu niečo takéto zvládnuť, ale som nesmierne šťastná, že som sem prišla,“ zhodnotila diváčka Petra, ktorá je zarytou fanúšičkou Michaela Jacksona.

Rovnaké pocity mal aj jeden z účinkujúcich v tejto šou Peter Batthyany. „Som nesmierne rád, že môžem byť súčasťou tohto projektu. Malé chybičky krásy sa objavili, ale tie nezainteresovaný divák ani nemohol postrehnúť. Teším sa na ďalšie koncerty,“ povedal herec.

Šou pokračuje v pondelok druhým predstavením na bratislavských Pasienkoch a diváci ju budú môcť vidieť aj v ďalších mestách na Slovensku.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu