Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Nechutné VIDEO: Odmietla sa vyzliecť, vyfasovala telo chlpatého tlsťocha!

Znetvorená Rachel Bilson Zobraziť galériu (5)
Znetvorená Rachel Bilson

LOS ANGELES - Protestovať pred režisérom sa nevypláca! O tom sa na vlastnej koži presvedčila Rachel Bilson (28), ktorej nebola po chuti nahota v dráždivej sexuálnej scéne. Hoci si sex pred kamerami nakoniec užívala, s takýmto znetvoreným telom rozhodne nepočítala!

S kilami navyše a poriadne chlpatá! Presne v takejto podobe sa objavila americká herečka v krátkej paródii, ktorú má na svedomí zábavná internetová stránka Funny or Die. Tá krásnu brunetku nijako nešetrila - na mušku si ju zobrala priamo počas intímnych chvíľ v posteli.

Klip začína inštrukciami režiséra vymysleného filmu Hearts of Palm, ktorý sa s hlavnými hrdinami pripravuje na romantickú scénu za dverami spálne. Rachel sa však odmieta ukázať v Evinom rúchu, a preto pristúpi na kompromisnú dohodu - scénu síce odohrá, no na šťavnaté zábery použijú náhradníčku. Z tej sa však nakoniec vykľuje obézny chlap s chlpatou hruďou a pivným pupkom. Herečkin objekt túžby, Adam Scott, si tak radovánky v posteli vychutnáva s hlavou patriacou Rachel a telom nepríťažlivého tlsťocha!

Takéto žarty na účet známych tvárí zo šoubiznisu nie sú na webe ničím neobvyklým. Len pred pár dňami svetlo sveta uzrelo aj video s dvojníkom Simona Cowella. Falošný porotca britskej verzie súťaže Slovensko hľadá Superstar na úsmevných záberoch predvádzal, ako pravidelne vzdychá bolesťou pri depilácii voskom.





Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu