Pondelok17. jún 2024, meniny má Adolf, zajtra Vratislav

Dedička miliónov za mrežami: Kradla aj použitú spodnú bielizeň!

Casey Johnson Zobraziť galériu (2)
Casey Johnson (Zdroj: isifa)

LOS ANGELES – Ozbíjala kamarátku! Casey Johnson (30), dedička impéria Johnson and Johnson, údajne vykradla byt svojej odcestovanej priateľky. A v posteli jej nechala viac ako zaujímavý odkaz – použitý vibrátor!

Čím sú ľudia bohatší, tým viac kradnú! Platí to aj v prípade Casey Johnson, ktorá zdedí viac peňazí, ako si vie bežný človek predstaviť. Ani to ju však neodradilo od vybrakovania bytu svojej kamarátky, Jasmine Lennard. Tá pri návrate po šesťtýždňovej neprítomnosti zažila šok. Z jej apartmánu zmizli právne dokumenty, šperky, topánky, šaty – ba dokonca aj spodná bielizeň! Niečo jej však lupiči nechali – mokrý uterák na zemi a použitý vibrátor v posteli!

Celú vec vyriešila spoločná známa oboch žien. Bohatá zlodejka u nej strávila noc – v ukradnutej spodnej bielizni! Vykradnutej Jasmine z ničoho nič prišla správa: „Je tu problém, Jaz, Casey Johnson si práve ľahla ku mne do postele v tvojej bielizni. Musíš zavolať políciu. Sú tu tvoje dokumenty, topánky a šaty – musíš zavolať políciu.“ Presne to obeť krádeže urobila - a poslala Johnsonovú priamo za mreže! Kaucia však bola stanovená na 20 000 dolárov, čo pre ženu s jej zázemím nie je nijaká závratná suma.

Napriek rôznym klebetám Jasmine Lennard tvrdí, že sex s Casey nikdy nemala. Považovala ju totiž skôr za svoju mladšiu sestru a snažila sa jej pomôcť v boji s drogami a alkoholom. Zdá sa však, že túto úlohu celkom nezvládla. Nabudúce si určite dá lepší pozor na to, komu podá pomocnú ruku!

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu