Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Lacho prehovoril pre topky.sk: Pravda o mojom vzťahu s Jandovou!

Eliška Jandová a Denis Lacho Zobraziť galériu (9)
Eliška Jandová a Denis Lacho

BRATISLAVA – Koniec dohadom! Exfinalista Česko Slovenskej SuperStar Denis Lacho (16) sa rozhodol prehovoriť o svojom vzťahu k sestre porotkyne Marty Jandovej (36) Eliške (16). Svojím vyjadrením dáva definitívnu bodku za špekuláciami o tom, čo medzi ním a mladou Češkou je.

Párik si padol do oka už dávno. Prvýkrát sa k sebe najviac mali na októbrovej párty superstaristov, kde sa Denis nevedel odtrhnúť od Elišky. Na žúre dokonca predviedli tanec telo na telo. A hoci sa už v tom období mladý Bratislavčan netajil náklonnosťou k pôvabnej Češke, vo svojich vyjadreniach bol opatrný. „Je mi sympatická, ale sme iba kamaráti,“ tvrdil.

To, že sa dvojica dala dokopy, sa prevalilo počas nedeľňajšieho prenosu Česko Slovenskej SuperStar, kam dorazili spolu. A správali sa k sebe ako zamilovaný párik. Denis neustále niečo šepkal Eliške do ucha a tá mu jeho pozornosť oplácala sladkými úsmevmi. Po takýto prejavoch iskrivého flirtovania by už len ťažko popreli, že je medzi nimi niečo viac ako kamarátstvo. „Áno, chodíme spolu. Nechcem sa však vyjadrovať k podrobnostiam, lebo je to ešte mladý vzťah,“ povedal pre topky.sk Lacho.

Jediné, čo môže krehkému vzťahu uškodiť, je vzdialenosť. Dvojicu totiž od seba delí viac ako tristo kilometrov, keďže Eliška žije v Prahe. Tento problém však už má zrejme Lacho vyriešený. Od budúceho roku totiž chce nastúpiť na pražské konzervatórium. Nechajme sa prekvapiť, ako to medzi nimi dvomi nakoniec dopadne. A či im to vôbec dovtedy vydrží.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu