Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Favoritka poroty Bagárová skončila: Nepomohli ani ich lichôtky!

Aj keď počas rozhodnutia Monika vyronila zopár sĺz, v zákulisí už nešetrila úsmevmi Zobraziť galériu (13)
Aj keď počas rozhodnutia Monika vyronila zopár sĺz, v zákulisí už nešetrila úsmevmi

BRATISLAVA – V súťaži už dospievala! Včerajšie rozhodnutie Česko Slovenskej SuperStar sa stalo osudným pre českú speváčku Moniku Bagárovú (15). Napriek tomu, že podávala vo finálových kolách pomerne slabé výkony, porota jej to nikdy nedala vyžrať. Dokonca ani vtedy, keď bol jej koniec v súťaži viac - menej istý.

Vo včerajšom rozhodnutí by traja zo štyroch porotcov vyradili práve rodáčku z Brna. Na tom by nebolo nič zvláštne, keby sa na Monikinu adresu nevyjadrovali až príliš umiernene. Kedysi priame a bezcitné tipovanie poroty sa v pondelok zmenilo na neurčité. Svojimi tvrdeniami sa porotcovia tmavovláske takpovediac ospravedlňovali.

„Hovorím to veľmi nerád. Mrzí ma to, lebo túto speváčku som v semifinále označil za SuperStar. Je to fakt jeden z najkrajších hlasov, jedno z najkrajších dievčat celej súťaže,“ nešetril superlatívmi na Monikinu adresu Hejma. Dara zrejme nedokázala pripustiť fakt, že Monika končí . A tak včera označila na vypadnutie Slovenku Dominiku Starú.

Porotcovia „nezjazdili“ Moniku ani v nedeľu večer. A to ani napriek tomu, že v šiestom finálovom kole, ktoré sa nieslo v duchu hitov z MTV, hneď na úvod úplne pokazila pieseň od Alicie Keys – Fallin´. A hoci bola aj počas spievania skladby mimo, porota ju hodnotila mierne. Marta začala ospravedlňovať speváčkino zlyhanie, ktoré zakončila slovami: „Nie sme roboti, každému sa chyby pripúšťajú.“ Dara si svoju favoritku obhajovala spomedzi porotcov najviac. „Musím súhlasiť, že to nebolo najlepšie, ale nič to nemení na tom, že pre mňa máš najkrajšiu farbu hlasu,“ dodala na záver svojho hodnotenia.

Pri druhej skladbe – Sweet Dreams od Beyonce podala Monika už lepší výkon. Po ňom porota opäť nešetrila ódami na jej spev. Dokonca aj Habera bol spokojný. „Tak tomu hovorím reparát. Bol to jeden z tvojich najlepších výkonov.“ Hejma sa k nemu pridal. „Všetci sme verili, že to dokážeš. Modli sa, aby ťa tvoji fanúšikovia podržali,“ dodal, ako keby tušil, že Monika súťaž opustí.

Žiaľ, mladá Češka vypadla. Zrejme už divákom došla trpezlivosť a nechcelo sa im čakať, kým sa Monika vo finále konečne osmelí a predvedie veľkolepú šou. V súťaži zostala po včerajšom rozhodnutí už len jedna ženská interpretka - Dominika Stará. Bude celkom zaujímavé sledovať, ako ďaleko sa dostane. Môže sa pokojne stať, že finále bude len chlapskou záležitosťou.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu