Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nechutné superstaristky: Dievčatá, toto dámy nerobia!

Konvičková a Ištvancová si ohrýzajú nechty. Zobraziť galériu (6)
Konvičková a Ištvancová si ohrýzajú nechty. (Zdroj: Peter Frolo)

BRATISLAVA – Nevedia sa správať v spoločnosti! Bývalé finalistky Česko Slovenskej SuperStar chodia poctivo povzbudzovať svojich kolegov na priame prenosy. Nebolo tomu inak ani túto nedeľu. A hoci už dámy v šou nevystupujú, nemali by zabúdať, že sú stále stredobodom pozornosti. Preto by si mali odpustiť takéto nechutnosti na verejnosti.

V nedeľu zasadla počas priameho prenosu do hľadiska aj šestica vypadnutých superstaristov. Na vysielanie neprišli iba povzbudzovať svojich súťažiacich kolegov, ale spievať spoločnú hymnu Príbeh nekončí, ktorá odznie vždy na konci šou.

Dievčatá Markéta Konvičková a Paulína Ištvancová si však zjavne prišli urobiť na prenos aj manikúru. Obe si totiž vo veľkom ohrýzali nechty a vypľúvali ich na zem. A hoci boli nahodené vo večerných šatách, elegancia im zjavne chýbala.

Ako sa zdá, čerstvé spevácke hviezdy sa zrejme inšpirovali nemiestnym  správaním porotcu Paľa Haberu. Líder skupiny Team si totiž počas prenosov SuperStar už niekoľkokrát vŕtal v nose, vyťahoval si z neho hlieny a dokonca si vyberal karpiny z oka. Ohrýzanie nechtov mu tiež nebolo cudzie.

Všetkým treba preto pripomenúť, že toto by v spoločnosti robiť nemali. A dámy už vonkoncom nie!

 



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu