Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Bradavky jej síce trčia, ale... kde má prsia?!

Kate Hudson Zobraziť galériu (8)
Kate Hudson

LOS ANGELES - Keira, nie si v tom sama! Ak ste si doteraz mysleli, že hrudník britskej hrdinky Pirátov z Karibiku je široko-ďaleko najplochejší, možno už čoskoro zmeníte názor. Priamo v Hollywoode sa totiž našla kráska, ktorej k väčším vnadám nepomohlo ani tehotenstvo. Kate Hudson (30) na svoje "lentilky" podprsenku stále nepotrebuje!

Americká herečka sa uplynulý týždeň premávala po losangelských uliciach v ležérnom outfite, vďaka ktorému sa na prvý pohľad vrátila do detských čias. Hoci už prekročila prah tridsiatky a za ruku viedla päťročného syna Rydera, z profilu pripomínala skôr dievčatko prichádzajúce do puberty. Namiesto pekne tvarovaného poprsia obopnutého bielizňou sa jej totiž pod voľnejším topom týčili iba bradavky!

Aj keď Kate dostala do vienka herecký talent z oboch strán, doteraz sa objavovala viac-menej len v priemerných romantických komédiách (Ako prísť o muža za 10 dní, Kamarátove dievča, Vojna neviest). V súčasnosti však natáča thriller s westernovým pozadím, The Killer Inside Me, kde môže nazbierať skúsenosti od krásnej Jessicy Alby. V jej veku by totiž nebolo na škodu blysnúť sa konečne v hlavnej úlohe serióznej snímky - takéto ponuky ju dodnes akosi obchádzajú.

Bradavky jej síce trčia,
Zobraziť galériu (8)



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu