Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Cica, čo to máš za bikiny? Veď sa ti z nich "vylievajú" prsia!

Jessica Gomes Zobraziť galériu (3)
Jessica Gomes

NEW YORK - Neuveriteľný mix národností, štíhle krivky a božsky vyvinutý hrudník. To všetko v sebe spája rodená Austrálčanka Jessica Gomes (24), ktorá na seba upozornila tým najosvedčenejším spôsobom. Hoci jej vnady majú závideniahodný objem, s veľkosťou bikín to zrovna nepreháňa - vyliezajú jej z nich samé!

Obdarená modelka sa narodila v austrálskom meste Perth ako najmladšia dcéra otca Portugalca a matky so singapurskými koreňmi. Táto nevšedná exotická kombinácia jej do vienka venovala zlatistú pokožku a aziatske črty tváre a očí, ktoré ju už vo veku trinástich rokov predurčili na modelingovú dráhu. Doteraz sa stihla objaviť vo viacerých reklamách renomovaných značiek a jej postavička zdobila časopisy Vogue, Glamour či dokonca katalóg spodnej bielizne výrobcu Victoria's Secret.

Jessica v súčasnosti vedie rušný život vo Veľkom jablku. Tam svoje pekne tvarované telo nedávno vyzliekla do bikín, aby s najväčšou ženskou pýchou zažiarila na obálke magazínu FHM. Napriek tomu, že na šteklivých záberoch hore bez nepózuje, kypré poprsie v miniatúrnom vrchnom diele ponechalo mužom dostatok priestoru na fantázie. Malé trojuholníčky jej totiž zakrývajú len okolie bradaviek.

Exotická kráska sa posledné dva roky dostala aj medzi hŕstku dievčat predvádzajúcich plavky v magazíne Sports Illustrated. Jej sexi krivky sa dokonca stali pomyselným plátnom pre umelkyňu Joanne Gair, ktorá pre spomínaný časopis už desať rokov maľuje nahé modelky technikou bodypaintingu.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu