Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Ponížená Rihanna: Mrazivá spoveď o bitke!

Rihana a Chris Brown Zobraziť galériu (7)
Rihana a Chris Brown

LOS ANGELES - Barbadoská speváčka Rihanna sa v rozhovore pre časopis Glamour priznala, že mediálny rozruch po útoku jej bývalého priateľa Chrisa Browna na ňu pôsobil veľmi ponižujúco. Išlo o vôbec prvý rozhovor, ktorý od incidentu poskytla.

Dvadsaťjedenročná speváčka, ktorú časopis Glamour vyhlásil za Ženu roka 2009, na margo februárového útoku povedala: "Môj život sa vtedy zmenil doslova v priebehu noci. Išla som spať ako Rihanna a zobudila sa ako Britney Spears. Asi tak by som opísala, aký mediálny chaos sa v ten deň spustil". Taktiež priznala, že sa cítila veľmi ponižujúco, keď sa do médií dostali fotky jej dobitej tváre. Ešte viac ju však sklamalo, keď vyšlo najavo, že fotky predali médiám dve policajtky.

"Mala som z toho celého pocit, že ľudia to berú ako zábavu a pritom išlo o môj život. Chcem však celý tento incident využiť na to, aby som upozornila na násilie páchané na ženách. Dievčatá totiž nemôžu rodičom povedať, že ich priateľ bije. Skrývajú to, pretože sa za to hanbia. Ja som sa však rozhodla, že budem za všetky tieto dievčatá a ženy hovoriť," dodala autorka troch štúdiových albumov. Práve pre toto odhodlanie sa ju predstavitelia Glamour rozhodli vymenovať za Ženu roku. Rihanna skúsenosti z posledných ôsmich mesiacov vložila aj do práce na svojom štvrtom albume Rated R, ktorý má vyjsť 23. novembra. K celému incidentu sa speváčka verejne vyjadrí aj vo štvrtok v rannej šou televízie ABC Good Morning America a neskôr v spravodajskej relácii 20/20.

Chris Brown zaútočil na Rihannu 8. februára v aute. Napadnutie malo byť vyvrcholením hádky po tom, ako si speváčka v Brownovom telefóne prečítala správu od inej ženy. Rihanna musela pre zranenia zrušiť plánované vystúpenie na ceremoniáli udeľovania hudobných cien Grammy, ktoré sa konalo v ten večer. Dvadsaťročný spevák sa jej neskôr za útok a vyhrážanie verejne ospravedlnil a žiadal o odpustenie. Za svoj čin dostal päťročnú podmienku, 180 dní verejnoprospešných prác a musí tiež absolvovať ročný program o rodovo podmienenom násilí.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu