Streda8. máj 2024, meniny má Ingrida, zajtra Roland

Švajdov trapas: Patrik, dosť bolo takéhoto „moderovania“!

Patrik Švajda počas moderovania akcie Zobraziť galériu (5)
Patrik Švajda počas moderovania akcie

BRATISLAVA - Čítať vie bezchybne, s moderovaním je to už horšie! Markizácka spravodajská hviezda Patrik Švajda (37) sa pred pár dňami objavil na istej módnej prehliadke v úlohe moderátora. To však nedopadlo práve najlepšie.

Patrik Švajda príliš veľa svojho „umenia“ na spomínanej akcii nepredviedol. Hoci ho televízni diváci poznajú ako spravodajského profesionála, počas prehliadky ukázal, že je v prvom rade skvelý „čítač“. Celú módnu prehliadku totiž odprezentoval iba z papierov. A tak namiesto improvizovaného moderovania diváci počúvali a zaspávali pri čítajúcom Švajdovi.

Topky.sk sa ho preto spýtali, ako bol so svojím výkonom spokojný on sám. „Bolo v pohode, i keď trošku komplikované, pretože som musel prechádzať z jednej miestnosti do druhej. Moderovanie spravodajstva je moja práca a moderovanie na takýchto akciách je zase iná robota. Takéto ponuky neprijímam príliš často,“ prezradil Švajda.

Čítanie z papiera ospravedlnil slovami: „Nebola podmienka to hovoriť naspamäť. Bolo by hlúpe hovoriť z hlavy technické veci rozpísané na 6 strán. Takéto veci sa čítajú a vyzerá to lepšie.“ Problém s improvizáciou podľa vlastných slov nemá. „Tú využívam na iných akciách. Treba sa prísť pozrieť,“ dodal Patrik.

Je síce pravda, že by bolo nezmyselné učiť sa naspamäť veľa strán odborného textu, no čítať z papiera už aj privítanie v znení "Vážené dámy, vážení páni...," nie je práve najvhodnejšie riešenie. Od skúseného moderátora sme totiž čakali niečo viac. Nie iba čítanie.

Sledujte TOPKY TV: Patrik Švajda celú akciu "odčítal".



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu