Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Trapas Balogovej 11 hodín po vypadnutí: Nezvládla spev a zosypala sa v priamom prenose!

Nikoleta zlyhala v priamom prenose. Zobraziť galériu (8)
Nikoleta zlyhala v priamom prenose.

BRATISLAVA – Nezvládla to! Mladá speváčka Nikoleta Balogová (17), ktorá dostala od divákov spolu s Thomasom Puskailerom (28) najmenej hlasov a včera opustila Česko Slovenskú SuperStar, sa po jedenástich hodinách od vypadnutia opäť zosypala! A to v priamom prenose markizáckeho Telerána!

Talentovaná brunetka, ktorej sen stať sa SuperStar sa včera večer definitívne rozplynul, si dnes ráno vyrobila poriadny trapas. Keďže si včera kvôli emóciám a plaču nezaspievala „Labutiu pieseň“, moderátori Telerána jej chceli dať možnosť zaspievať si ju. Hoci mladá speváčka zo začiatku túto ponuku odmietala, moderátori ju naďalej hecovali a vyzývali, aby im na záver relácie predsa len zaspievala. Čerstvá vypadnutá finalistka sa nakoniec rozhodla, že predvedie svoj výkon.

Z umeleckého zážitku však bolo fiasko! Nikoleta sa do rytmu hudby najskôr vôbec netrafila. Hoci sa nevzdala a pokračovala ďalej, nakoniec spev predsa len prerušila so slovami: „Nebudem spievať. To je trapas... Dobre, ak mi to ešte raz pustíte a dáte hlasnejšie, skúsim to,“ zneli jej slová.

Moderátori relácie Jana Hospodárová a Štefan Dvorský vyzvali štáb, aby Balogovej splnili prosbu. No ani hlasnejšia muzika jej nepomohla. Hoci spievať začala, po chvíľke opäť prestala. Následne si chytila rukami tvár, oči jej zaliali slzy a sadla si. Utešovať ju musel nielen bývalý spevácky kolega Thomas Puskailer, ale aj moderátori rannej relácie.



Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu