Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Letterman sexoval s kolegyňami, vydierač chcel 2 milióny!

David Letterman
David Letterman (Zdroj: SITA)

NEW YORK - Moderátor známej americkej televíznej talk show David Letterman v nej vo štvrtok uviedol, že sa stal obeťou vydierania. Mal zaplatiť dva milióny dolárov za to, že nebudú zverejnené jeho milostné aféry s kolegyňami.

Letteraman, v ktorého programe The Late Show vysielanom americkou televíziou CBS sa okrem iných minulý týždeň objavil prezident USA Barack Obama, sexuálny pomer so ženami priznal.

Vydieranie oznámil úradu okresného prokurátora na Manhattane, ktorý začal vyšetrovanie. To údajne vo štvrtok viedlo k zatčeniu blížšie neidentifikovanej osoby.

Komik vraj v rámci vyšetrovania podpísal falošný šek na dva milióny dolárov pre zmieneného podozrivého, o ktorom neposkytli žiadne bližšie informácie.

Letterman, ktorý sa v marci oženil s dlhoročnou priateľkou a matkou svojho 6-ročného syna Reginou Laskovou, si starostlivo stráži súkromie a necháva sa iba výnimočne fotografovať s rodinou. Zverejnenie detailov o aférach by pre neho bolo podľa jeho slov nepríjemné.

Late Show moderuje Letterman od roku 1993, pričom vždy zostával v tieni Jaya Lena a jeho The Tonight Show v televízii NBC. Po májovom odchode Lena z uvedeného programu sa prepracoval na samý vrchol sledovanosti.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu